Zijn

Linard Zijn richt zich op reflectie. Reflectie helpt u bewust te worden wat u drijft. Kiest u nog concreet welke richting u gaat? Om te voorkomen dat u wordt geleefd! Vanuit rust stilstaan bij wie je bent, hoe je als team bezig bent, welke waarden je uitdraagt. Zijn de waarden die u uit wil dragen nog terug te vinden in het functioneren van uw organisatie? Is er bijstelling nodig? Linard denkt graag met u mee hoe u reflectiemomenten kunt creëren in uw organisatie of persoonlijke leven. De volgende producten zijn beschikbaar en worden zoveel mogelijk afgestemd op uw vraag.

Intervisie
Vanuit casuïstiek stilstaan bij een persoonlijke leervraag. Vanuit die leervraag wordt ook gekeken wat het thema is van alle teamleden. Intervisie werkt het best in een groep van 4-8 personen die met en van elkaar willen leren binnen hun vakgebied.

Feedback
Een vaardigheid waarmee je informatie naar elkaar terugkoppelt over gedrag en houding. Doel is het vergroten van effectiviteit, goed gebruik maken van elkaars kwaliteiten en persoonlijke groei. Niet goed toegepast, heeft het een tegenoverliggend effect.

Teamcoaching
Het meer benutten van talent, effectievere communicatie of meer zelfsturing, zijn thema’s waaraan teamcoaching een goede bijdrage kan leveren. Wanneer een team een moeilijke periode achter de rug heeft en herstelwerkzaamheden nodig zijn, kan teamcoaching u helpen weer richting te vinden.  

Teambuilding
Het is tijd te investeren in de onderlinge relaties in het team. U wilt met een inhoudelijke en/of ontspannen activiteit investeren in uw team, eventueel gecombineerd met diner of borrel.

Individueel coachtraject
U denkt na over hoe u uzelf verder kunt ontwikkelen, u wilt u verder specialiseren maar twijfelt over de richting. In uw werk ondervindt u één of meerdere obstakels in de uitvoering en u wilt deze graag overwinnen. Een individueel coachtraject kan u helpen de voor u juiste richting te kiezen. Linard gaat uit van een standaard traject van 5 gesprekken van 2 uur.

Lifecoaching
U denkt veel na over de balans in uw leven, tijd die u besteedt aan werk en dingen die u daarnaast graag nog wilt doen. U bent bezig met zingevingsvragen. U vindt geen voldoening meer en bent op zoek naar nieuwe inspiratie. Na een verkennend gesprek biedt Linard u een persoonlijk traject, afgestemd op uw vragen.

Staat uw aandachtsgebied er niet tussen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Alle diensten van Linard

Welzijn

Welzijn

Linard Welzijn richt zich op hulp- en dienstverleners. De trainingen z...

Lees meer
Zijn

Zijn

Linard Zijn richt zich op reflectie. Reflectie helpt u bewust te worde...

Lees meer
Zin

Zin

Linard ziet zingeving als datgene wat de basis legt onder bewust leven...

Lees meer