Maak kennis

DSC_0236

“Ik werk parttime als trainer/docent bij Kwintes. De wens om verder te ontwikkelen vanuit een eigen bedrijf bestond al enige jaren. In de zomer van 2014 leidde dat tot de oprichting van Linard. Hieronder een schets van mijn ervaring & ontwikkeling.”

“Sinds 1997 werk en ontwikkel ik in welzijnsland & daarbuiten. Na een korte carrière in de werktuigbouw en besturingstechniek, ontdekte ik wat m’n hart had. Werken met mensen, ontwikkeling en geloof in mogelijkheden. Gedurende m’n studie (MWD, 1997 -2001) werkte ik in de verslavingszorg, re-integratietrajecten voor langdurig werkelozen en de maatschappelijke opvang.

De jaren na m’n studie bleef ik in deze sectoren werkzaam, freelance was ik af en toe actief als trainingsacteur. Van 2004 – 2011 werkte ik in de ambulante hulpverlening met deze 3 doelgroepen: multi-problemgezinnen, jongeren en mensen met een dubbele diagnose (verslaving en andere psychische kwetsbaarheid).

Sinds 2004 combineerde ik mijn baan als hulpverlener met een parttime baan als trainer en coach. Daarnaast ben ik 3 jaar actief geweest in een werkgroep voor HKZ – certificering, was ik actief betrokken bij de oprichting en verdere ontwikkeling van het straatpastoraat in Amersfoort en heb ik 2 jaar deel uitgemaakt van een OGGZ overleg. In de periode 2009 – 2014 werkte ik ook parttime als studentcoach. Daarnaast heb ik 3 jaar gewerkt als teamleider (studentcoaches en trainees) en ervaring met interim-leiderschap (crisisopvang, structuurverandering organisatie).

Sinds de zomer van 2004 heb ik me steeds meer ontwikkeld als trainer. Waar tijd & ruimte overbleef volgde ik opleidingen om mijn trainersvaardigheden te vergroten. Naast groei in didactische kwaliteiten leverde dit ook een verdieping van kennis op. U kunt denken aan zaken als methodiek, psychopathologie en omgaan met agressie, maar ook teamcoaching, individuele coaching en intervisie. Om scherp en uitgedaagd te blijven, kies ik regelmatig voor bijscholing en reflectie.”

Elders op deze site vind u een uitgebreide beschrijving van het aanbod van Linard.